× Home Zakelijke website laten maken Bovenaan in Google SEO specialist API koppelingen Gratis website scan Neem contact op Social media LinkedIn
072 5620695 - Heiloo, regio Alkmaar

Hoge verwachtingen van je nieuwe website?

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken

Wij maken zakelijke websites met een uniek ontwerp

Mogen wij je zakelijke website maken?

Lees verder

Zakelijke website laten maken

Als zakelijke dienstverlener weten wij wat je, als ondernemer, van ons verwacht. Wanneer je een website wilt laten maken, wil je niet zelf overal aan moeten denken. In de complexe online wereld van websites en Google is het fijn om een partij in de arm te nemen met de nodige ervaring.

Wat kunnen we voor je betekenen? Dit is ons stappenplan;

  • We ontwerpen je website voor een uniek design
  • We bepalen, samen met jou, je keywords voor een positie bovenaan in Google
  • We helpen je met het schrijven van teksten
  • Heb je geen afbeeldingen? Een fotograaf biedt uitkomst!
  • We bouwen je website; full responsive, dus voor alle apparaten
  • Na goedkeuring zetten we je nieuwe website online
  • We zorgen ervoor dat Google je website indexeert
  • We waarborgen je online aanwezigheid, met Google tools die je zelf beheert

Ja! Ik wil meer informatie over het maken van een website door de Online Bouwmeester!

Neem dan direct contact met ons op. Vrijblijvend en snel antwoord.

Vraag online informatie

Hoe hoog wil je gaan met je zakelijke website?

Onze tevreden klanten

Senz umbrellas
Holland Bulb Market
Airtec Pneumatic Engineering
JB Bedrijfskleding

We ontwerpen je website voor een uniek design

Heb je nog geen website? Of start je een compleet nieuw bedrijf?
Geen paniek! We ontwerpen een nieuwe website, eventueel incl. huisstijl en logo.

Onze professionele designer heeft ruime ervaring met het ontwerpen van websites. Maar ook nieuwe bedrijven helpt hij vanaf nul af aan. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken, dus doe dat dan meteen goed!
Een fris ontwerp van je website trekt bezoekers aan, en zorgt voor een vertrouwd gevoel van je bedrijf. Dus zorg voor een goed ontwerp van je zakelijke website! Uiteraard is je eigen inbreng hierbij onmisbaar.

Heb je geen afbeeldingen voor je website?
Onze grafisch ontwerper kan ook fotografie verzorgen waarbij je producten en diensten, of je bedrijfspand, duidelijk in beeld worden gebracht. Hij weet wat er in een online omgeving gevraagd wordt.

Zakelijk website ontwerpen
Keywoord onderzoek voor vindbaarheid

We doen een gedegen keyword onderzoek voor vindbaarheid

Dit is het onderdeel waar we ons echt in onderscheiden. Wij zijn SEO specialist en onderzoeken, samen met jou, wat je keywords gaan worden voor de vindbaarheid. Antwoord op de vraag: Hoe gaan je (potentiële) klanten je vinden in Google?

Dit is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt, binnen je doelgroep, op de zoekwoorden die jouw diensten of producten optimaal beschrijven. Wanneer je dit goed voor elkaar hebt, kom je bovenaan in Google. Waar alleen een top positie telt!

Vervolgens zul je teksten gaan schrijven, waarbij we je helpen om deze optimaal in te zetten zodat je diensten en producten goed beschreven zijn. En waarbij de keywords duidelijk vertegenwoordigt zijn.

Een website voor alle apparaten

We bouwen je zakelijke website

Met het nieuwe ontwerp, de juiste keywords en teksten per pagina, maken we je nieuwe website. Wij maken één website voor alle apparaten. Full responsive website wordt dat genoemd. Wij bouwen websites sinds 2002, en kennen HTML en CSS (de basis van websites) als onze broekzak.

Tijdens het bouwen kun je online meekijken hoe het wordt. Ook is het dan eenvoudig om overleg te hebben, omdat we je direct kunnen tonen hoe iets wordt wanneer we een wijziging doorvoeren.

Website online na goedkeuring

Na goedkeuring gaat je website online!

Wanneer we goedkeuring van jouw kant hebben ontvangen over de website, wordt deze online geplaatst. Een mijlpaal voor velen, maar nu begint het pas echt!

Zodra je website online staat, laten we deze indexeren door Google. Dit betekent dat Google op de hoogte wordt gesteld van je nieuwe website, en de Google robot je website gaat bezoeken. Dit bezoeken door Google noemen we 'crawlen'. Hierdoor wordt je website geïndexeerd, en zal deze voortan in de zoekresultaten van Google worden getoond!

Website analyse na indexeren

Zodra je website is geïndexeerd, plaatsen we je domein in allerlei online tools om te monitoren of en hoe de website gevonden worden. Dit zijn veelal Google tools, zoals Google Analytics en Google Search Console. Deze tools geven ons de mogelijkheid om te analyseren, en waar nodig aanpassing te maken.

Ja! Ik wil meer informatie over het maken van een zakelijke website.

Neem contact met mij op per email of per telefoon.

* De door jou ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Je ontvangt geen nieuwsbrief of andere reclame uitingen.
Formulier niet verstuurd! Er ging iets mis...
Het formulier is door ons ontvangen! We nemen zsm. contact met je op.
Liever direct telefonisch contact opnemen?
Dat kan uiteraard ook!

We zijn ma - vr bereikbaar van 09:00 - 17.30 uur.

072 - 5620695